Intim massage i århus thai massage i københavn

intim massage i århus thai massage i københavn

Thai Massage med fokus på kvalitet. Afslappet stemning i klinikken, vi har overdraget vor klinik på Østerbro til to af vores medarbejdere og koncentrerer os nu om klinikken på Amager. Vi tilbyder professionel thai massage, vores faglige mål er at give danskerne bedre indsigt i, hvor sundt det er for krop og sjæl at få god massage. Klinikken ligger centralt og let tilgængeligt med offentlige transportmidler. Trænger du til at forkæle dig selv og din krop, vil pengene til tantra massage være givet godt.

Intim massage i århus thai massage i københavn - Thaimassage guide #1

Du kan læse mere om vores thai massage og andre forskellige massageformer på vores hjemmeside, og du er velkommen til at kontakte os på telefon og e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en dejlig massage. Ring på telefon og bestil tid til en lækker massage på Amager, København S - eller book online her! Du finder de aktuelle priser på tantra massage i København på nettet, hvor du også kan booke en tid.

Royal: Intim massage i århus thai massage i københavn

Du kan forvente at blive masseret af en professionel massør, som lytter til dig og dine behov. Blandt behandlingstyperne er typisk tradionel eller luksus wellness massage, oliemassage, ansigtsmassage, fodmassage, tantra massage og body to body massage. Det er ikke helt underordnet, om behandlingen varer i 1, 2 eller 3 time(r da det kan forklare den eventuelle prisforskel. Søger du efter tantra massage i Kbh, vil du finde ud af, at priserne er meget fordelagtige.

Intim massage i århus thai massage i københavn - Intim

Slap af og nyd massagen, frigører stress, find thai massage klinikker med vores massage guide. Det tilbyder vi ikke. Når du træder ind i vores lokaler oplever du en afslappet stemning, indretning i thailandsk stil og musik der understøtter harmoni og balance. Prisen kan muligvis afhænge af, om du er mand eller kvinde, da kvinder ofte får lidt længere behandlinger end mænd. Ydermere kan man gøre klogt i at holde sig til massageklinikker, der er specialiseret i tantra massage og gerne har mange års erfaring i faget. Royal Thai Massage Copenhagen har nu behandlet kunder i mere end.

Om intim massage i århus thai massage i københavn

Se alle indlæg af intim massage i århus thai massage i københavn →

En kommentar til “Intim massage i århus thai massage i københavn”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *